Menu

GABRIELLE LIVE!

Karlstad

Nöjesfabriken
fredag, 28 april 2017 kl:21:00

De senaste fem åren har Gabrielle levererat en rad stora hits som gjort henne till en av de största artisterna i Norge. Hon har spelat på Nobel Peace Prize Concert och headlinat alla stora festivaler med sin energirika show. Gabrielle fick ett stort genombrott i Sverige tack vare TV-succén SKAM, där hennes låt ”5 Fine Frøkner”, hörs i en nyckelscen i säsong 3. Nu är hon aktuell med singeln “Vekk Meg Opp” och turné runt om i Sverige som tar henne till Karlstad den 28:e april & förköpsbiljetter är släppta!

Gabrielle kommer släppa en ny låt sista fredagen i varje månad fram till maj, då hennes nya EP beräknas släppa. Gabrielle, som skriver all sin musik själv, har jobbat med såväl svenska som norska producenter på sitt nya material.
Gabrielle fick som sagt ett stort genombrott i Sverige tack vare TV-succén SKAM, där hennes låt ”5 Fine Frøkner”, hörs i en nyckelscen i säsong 3. SKAM har blivit det mest sedda programmet på SVT Play någonsin. ”5 Fine Frøkner” var med sin tredjeplats på Spotify, den låt på norska som nått högst på Spotify-topplistan någonsin i Sverige. Singeln har passerat Platina i Sverige och har över 18 miljoner streams globalt. Låten är skriven av Gabrielle själv och producerad av Joakim Haukaas (Britney Spears, T.I.).

Dörrar: 21.00 * Stagetime 22:00
18 år, Legitimation krävs vid inpassering.

Datum / Tid

fredag, 28 april 2017 kl: 21:00

Plats

Karlstad, Nöjesfabriken

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

215kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad