Menu

Club Pebbles presenterar: Bob Wayne + Bob Log III

Karlstad

Nöjesfabriken
fredag, 16 juni 2017 kl:16:00

Ålder: 18år
Dörrar: 18.00 * Stagetime från 20.00


Vad passar inte bättre än att bjuda tillbaka Bob och Bob till Värmland? En utmärkt idé känner vi, särskilt då Bob Wayne kommer ha med en rykande färsk platta i bagaget. Vi lever i synd denna afton, kära vänner.


Club Pebbles står vid skivspelarna och härifrån kommer det ljuda fult och fint. Högt och lågt. Oljud, ljud och en och annan ljuv ton. Precis som sig bör en afton som denna!


BOB WAYNE:
I maj släpper outlaw-hjälten Bob Wayne ett nytt album. Han är ingen karaktär. Bob Wayne är 100% the real deal. En fullfjädrad historieberättande underhållare med en passionerad smak för ett stökigt leverne samt en otyglad charm. Alltmedan han har tillryggalagt i stort sett hela USA och Europa de senaste åren har han också lämnat ett koppel av tillintetgjorda barer, brustna hjärtan och one-night-stands.


Bob Log III:
Förra gången Bob besökte Karlstad tog han Rockbaren med storm och vi kunde inte annat än haka på tåget för ett varv till av galenskaper när tillfälle bjöds. En av de mest hemliga artister vi haft på besök som alltid uppträder i sin specialdesignade outfit med tillhörande hjälm. Med en stor portion humor framför han sig egensinniga version av deltablues.

Datum / Tid

fredag, 16 juni 2017 kl: 16:00

Plats

Karlstad, Nöjesfabriken

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

225

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad