Menu

PARADISE LOST + PALLBEARER + VAMPIRE + ANTICHRIST LIVE!

Karlstad

Nöjesfabriken
fredag, 6 oktober 2017 kl:20:00

Metal Clüb firar 16 år och bjuder in en utav den gothiska metallens största giganter till Karlstad! Med sig på vägarna har de amerikanarna Pallbearer och Club Pebbles passar samtidigt på att annektera lilla scen tillsammans med Vampire & Antichrist.

Vi bjuder in till ännu en helkväll för alla fans utav metal!

PARADISE LOST: Pionjärerna inom gothic metal släpper sitt 15:e album ”Medusa” drygt en månad innan spelningen och första singeln lovar gott; De fortsätter på inslagen linje med förra givet ”The Plague Within”! Med en musikalisk grund i death/doom till skapandet utav en ny metalgenre med sitt släpp ”Gothic” ’91 har bandet välförtjänt en bred fanskara.

Med höstmörkrets melankoli som inramning ger vi er en spelning att minnas!

PALLBEARER: Bandet förenar sin progginfluerade doom med ett sound som bitvis låter mer som klassisk hårdrock, med en klar ljudbild och ren sång, än det muller som de flesta band inom genren hänger sig åt. Det bjuds på en riktig tung invigning utav kvällen!

VAMPIRE: Bandet öser sin musik ur en kittel som blandar death, thrash & black till en ohelig brygd få fans av extrem metal kan motstå! Deras senaste album ”With primevil force” kammade hem högsta betyg från vår lokale konnäsör och recensent & vi är bundna att falla in i hyllningskören. Du vill inte missa Vampire när de avslutar kvällen på lilla scen!

ANTICHRIST: Gillar du speed/thrash från 80-talets andra hälft? Anser du att Slayer’s debut är svårslagen?
Grymt! Antichrist musik är en intensiv upplevelse som lämnar få andrum & med sitt andra släpp ”Sinful Birth” visar dom än en gång att de bemästrar genren till fullo!

Värm upp nackmusklerna & ta ett fast tag om kravallen, nu jävlar blir det åka av!

Dörrar: 20.00 * Stagetime fr 20.30

18 år, Legitimation krävs vid inpassering.

Datum / Tid

fredag, 6 oktober 2017 kl: 20:00

Plats

Karlstad, Nöjesfabriken

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

275kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad