Menu

SATOR + SPARZANZA + ROB COFFINSHAKERS UNDERGROUND FIRE

Karlstad

Nöjesfabriken
fredag, 29 december 2017 kl:21:00

RCUF – Mörk, ödesmättad americana möter larmig garagerock!
Rob Coffinshaker’s senaste projekt inspireras utav punk, gotisk rock, powerpop och klassisk rock som, när det kröns utav hans distinkta stämma, är omöjlig att värja sig mot. Medryckande och minst lika bra som allt annat Karlstads egen man in black företar sig. En perfekt start på kvällens line-up om du frågar oss!

Sator - Head on rock n roll med inslag av punk!
2017 innebar 30-årsjubileum för bandet och vi blir sista stopp på vägen. Det bjuds på en greatest-hits-kavalkad – med tungt fokus på den stora massans platta Headquake, kryddat med det bästa från Stock Rocker nuts!, Slammer! och alla de senare plattorna och som om inte det vore nog en handfull klassiska-hit-covers som inte spelas så ofta nuförtiden!

Sparzanza – Mörk, tung och melodisk metal!
Stora gitarrer, ett sylvasst driv, de där refrängerna som slingrar sig runt smittsamma melodier och ett mörker som aldrig ljusnar – innehållsförteckningen i bandets musik är välkänd och fansen har bara blivit fler för varje skivsläpp! Nya skivan ”Announcing The End” markerar en nytändning för bandet som nu siktar på att erövra USA …men först blir det en bombastisk avslutning utav året här på hemmaplan!


Dörrar: 21.00 * se nojesfabriken.se för stagetime
Ålder: 18 år, Legitimation krävs vid inpassering.

Datum / Tid

fredag, 29 december 2017 kl: 21:00

Plats

Karlstad, Nöjesfabriken

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

215kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad