Menu

Apocalyptica Plays Metallica By Four Cellos

Karlstad

Nöjesfabriken
fredag, 16 mars 2018 kl:20:00

APOCALYPTICA FIRAR KLASSISKT ALBUM OCH KOMMER TILL KARLSTAD!

1996 släppte det finska fyrhövdade metalmonstret Apocalyptica ett epos och en hommage i form av debutalbumet Plays Metallica By Four Cellos. För att hylla det klassiska albumet har kvartetten släppt skivan remastrad - med tre bonusspår (Battery, Nothing Else Matters och Seek & Destroy). Nu möter bandet sina fans på turné - och den 16 mars kommer de till Nöjesfabriken!

Utan gitarrer - men j*vligt metal. Det är Apocalyptica - som bildades av fyra cellister från Finland som är klassiskt skolade från Sibeliusakademin i Helsingfors. Det var det gemensamma intresset för metal som innebar starten av Apocalyptica - och över 4 miljoner album sålda till dags dato.

Med egna låtar samt covers på akter som Metallica, AC/DC, Pantera, Sepultura har Apocalyptica blivit ett namn som hela metalvärlden nu känner till. Det har också inneburit samarbeten med stjärnor som Dave Lombardo (Slayer), Ville Valo (HIM), Till Lindemann (Rammstein), Joseph Duplantier (Gojira), Corey Taylor (Slipknot) och många fler.

Vi ser nu fram emot att få välkomna de finska hjältarna till Sverige igen - fredag 16 mars på Nöjesfabriken i Karlstad. Ses där för en garanterat unik och magisk kväll!

Dörrar: 20:00 * Stagetime 21:00
Mer info: nojesfabriken.se
Ålder: 18år

Datum / Tid

fredag, 16 mars 2018 kl: 20:00

Plats

Karlstad, Nöjesfabriken

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

425kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad