Menu

Linnea Henriksson - Live på Innergården

Karlstad

Nöjesfabriken
fredag, 24 augusti 2018 kl:18:00

Ålder: 18 år | Dörrar: 18.00 | Stagetime ca 20.00 |
Begränsat antal sittplatser på innergården


Linnea är aktuell med sitt nya, självbetitlade album som vag henne nomineringar för Årets pop och Årets artist under Grammisgalan 2018. I höst kan vi också se Linnea som en av deltagarna i årets upplaga av Så Mycket Bättre, men först ska vi uppleva henne i sommar på härliga Innergården!


"Att skriva musik är för mig ett sätt att andas. Att bearbeta och avreagera. Så jag skriver för min egen skull, men det räcker inte. Det har det aldrig gjort. Jag måste få sjunga och dela med mig också. Det som sker när jag och publiken ”snackar” är minst lika viktigt för mig. Då förvandlas mina låtar från att bara vara mina till att börja berätta om någon annans liv OCH blir någon annan. Få saker får mig att känna mig mer levande."
- Linnea Henriksson:


***


LINNEA HENRIKSSON: Hon har under det senaste åren gjort uppskattad programledarkarriär, både för radioprogrammet Hallå P3 och Musikhjälpen 2014-15 tillsammans med Petter, Gina Dirawi och Kodjo Akolor. Under Musikhjälpen 2017 deltog hon utanför buren som resande reporter. Hon är också frontfigur för Spotifys podcast Equalizer där hon möter andra kollegor i musikbranschen.

Datum / Tid

fredag, 24 augusti 2018 kl: 18:00

Plats

Karlstad, Nöjesfabriken

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad