Menu

Good Harvest - Live på Bar Teatral

Karlstad

Nöjesfabriken
fredag, 9 november 2018 kl:19:00

Ålder: 18 år | Dörrar: 19.00 | Stagetime ca 20.00 | Begränsat antal sittplatser | Fri placering


Bar Teatral presenterar Good Harvest första spelning i Karlstad!


Bandet består av Hanna Enlöf och Ylva Eriksson. En duo som snabbt insåg att de inte behövde något annat än varandra, akustiska gitarrer och utsökt sammanflätat stämsång för att kunna skapa den känslofyllda musik de framför. Sagt och gjort – Good Harvest bildades!
Genombrottet kom med en hyllningscover till Joni Mitchell, ”Woodstock” vars livevideo snabbt har nått nästan tre miljoner visningar på Facebook. En av duons stora fans är Per Gessle, som snabbt signade Good Harvest som första akt ut på sitt egna skivbolag.


Good Harvest har lagt ett hektiskt 2017 bakom sig med b.la spelningar som förband till Christian Kjellvander, Per Gessle & Kris Kristofersson. Närmare 100 konserter på såväl festivaler som konserthus då de har passerat genom flertalet europeiska länder och för första gången satt fot på amerikansk mark. I mars kom debutskivan "In a life & place like this" som är ett utmärkt prov på den inslagna vägen av starkt gitarrspel och vacker stämsång. Året bands ihop och avslutades med en stämningsfull och en något oväntad tolkning av Whams Last Christmas och flera stora TV-framträdande.


Med sommaren avklarad är mer än någonsin på gång, missa inte duons första besök i Karlstad!

Datum / Tid

fredag, 9 november 2018 kl: 19:00

Plats

Karlstad, Nöjesfabriken

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

275

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad