Menu

Watain + Dreadful Fate + Obnoxious Youth

Karlstad

Nöjesfabriken
fredag, 12 oktober 2018 kl:21:00

Ålder: 18 år | Dörrar: 21.00 | Stagetime fr 21.30


Metal Clüb firar 16,66år med en trio råa liveakter!


"Vår dialog med Watain startade för 10år sedan & äntligen faller alla bitar på plats så vi kan släppa lös den här kraften i Karlstad! Att sedan få presentera bandet turnépremiär på Nöjesfabrikens stora scen känns klockrent. Det behöver vara högt i tak när bandets scenshow startar!" - Ola Bergli / Karlstad Metalcoholics


***
WATAIN: Bandet bildades 1998 i Uppsala, Sverige. Trion består av E. Danielsson, P. Forsberg och H. Jonsson och dessa har sedan starten utgjort kärnan i bandet. Medan Watain ursprungligen kommer från och därmed tillhör den traditionella kodexen av Satanic Black Metal, bör den också ses som ett kulturellt obundet uttryck och som en manifestation av kraft, kamp, ??laglöshet, mörkhet, frihet och extas.


Deras liveframträdanden är kända över hela världen för att vara av helt eget slag, med konstnärligt höga ceremonier av vild svart Black Metal-frenesi, där det högtidliga och heliga kolliderar med rå kraft. Under de senaste 20 åren har Watain också etablerat sig som en av de hårdast arbetande och mest kompromisslösa akterna inom den globala Metal scenen!


DREADFUL FATE: Thrash med ett gott öga till eran 84-89 inom furiös metal! Bandets debutalbum "Vengeance" kan mycket väl vara en utav de bästa släppen hittills under 2018, fans av Sadus, Kreator, Sodom & Venom kommer icke bli besvikna!


OBNOXIOUS YOUTH: Rått, opolerat & medryckande sound som snabbt får dig in i moshpiten! Lyssna bara på öppningsspåret från förra årets käftsmäll "Disturbing The Graves".. Går du inte igång på det introt har du inte mycket att hämta den här kvällen!

Datum / Tid

fredag, 12 oktober 2018 kl: 21:00

Plats

Karlstad, Nöjesfabriken

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

395kr - 425

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad