Menu

LITTLE JINDER + FRICKY

Karlstad

Nöjesfabriken
fredag, 9 november 2018 kl:21:00

Välkomna till Little Jinders turnépremiär i Karlstad med double headliner Fricky!

De senaste åren har hon, bortom rubriker, TV-program och sociala medier, stått för några av Sveriges mest unika och formidabla poppärlor. Med nya singeln Pinocchio och ett nytt album under hösten beger Little Jinder ut på turné med första stopp här i Karlstad!

FRICKY:
Inom ett år har Fricky hittat en plats av inflytande att forma och påverka den svenska hiphop-scenen ifrån. Som artist, producent, låtskrivare, grafiker har han kunnat skissa upp en idé som är hans egen och en tanke om var han är på väg, ofta på sätt som ingen annan kan förutspå eller sia om. Med känslorna utanpå i sina sånger, och lätt poppig R&B som underlag, har han medvetet byggt en plats där negativitet kan blockas ut. Valet att vända sig mot R&B från hiphop-utgångspunkt kom även därifrån, att hans öppna och uttrycksfulla sätt som är så tydligt på succésinglarna skulle komma mer till sin rätta med sång.

Likt många andra svenska rappare idag rider Fricky på en dancehall/afrobeat/reggeaton-våg. Till skillnad från de flesta andra är dock Fricky riktigt bra. Hans humor och finess skiljer honom från mängden. ... Ibland är konstigt bra, speciellt i Frickys fall. Det här är svensk hiphop när den är som bäst. - Zero Magazine

LITTLE JINDER:
Little Jinder hör till den nya skolans popstjärna som inte drar sig för att säga hur det verkligen är – både på och utanför scenen. Med ärligheten i första rummet har Josefine Jinder tagit den svenska popen till en ny nivå, och är idag en given popstjärna för emoji-generationen. Hennes uttryck är alltjämt unikt, och hon lyckas med smittsamma melodier, innovativa produktioner och ett personligt om än universellt berättande förmedla historier som ingen annan. Missa henne inte live i höst!

Dörrar: 21.00 - Stagetime 22:00

Mer info se www.nojesfabriken.se
Ålder: 18 år, Legitimation krävs vid inpassering.

Datum / Tid

fredag, 9 november 2018 kl: 21:00

Plats

Karlstad, Nöjesfabriken

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

250kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad