kl: 18:00

Daniel Romano - Live på Innergården

NöjesfabrikenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Ålder: 18 år | Dörrar: 18.00 | Begränsat antal sittplatser på Innergården | Club Pebbles DJ lirar plattor före/efter gig.


Club Pebbles välkomnar en av sina återkommande favoriter, Daniel Romano, tillbaka till Värmland för en spelning på Innergården!


Support denna kväll är Romanos vän Ian Daniel Kehoe från Kanada. Inte nog med detta, Pebbles fyller 5 år som klubb och den bästa presenten vore att fira tillsammans med er den 7 juni!


***


DANIEL ROMANO har trollbundit sin publik med alltifrån klassisk country till Dylanrock och Birkinpop blandat med rock'n'roll och Morricones spagettiwestern. I en fortsatt 60-talsvibe sätter han denna gång lyssnaren i ett drömlikt tillstånd omringad av Dylans lyricism, folk och retropräglade gitarrslingor.


"Finally Free är en burk konserverat sextiotal förenat med det bästa från den nya världen. Den lenaste sammansättning musik jag hört på länge. Ren och skär musikperfektion."
- Hymn, 9 av 10.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-06-07 18:00


Plats/Lokal:

Adress:

Karlstad, Karlagatan 42


Fler tillfällen:Daniel Romano

Daniel Romano, Strange Faces på Spotify

If I've Only One Time Askin'

Strange Faces

Daniel Romano, He Lets Her Memory Go (Wild) på Spotify

Come Cry With Me

He Lets Her Memory Go (Wild)

Daniel Romano, Middle Child på Spotify

Come Cry With Me

Middle Child

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook