Menu

Lykantropi + Captain Crimson - Live på Bar Teatral

Karlstad

Nöjesfabriken
fredag, 24 maj 2019 kl:19:00

Ålder: 18år | 19.00-01.00 | Begränsat antal biljetter - 100st till försäljning


I dagens samhälle kan gamla folksägner tyckas tillhöra dåtidens svunna vanföreställningar. Med trollbindande riff och ljuva harmonier tar Lykantropi oss genom varulvsprocessen tillbaka till den tid då musiken fortfarande var i förvandling; Välkomna till releaseparty för bandets andra album Spirituosa!


Support: Captain Crimson


***


CAPTAIN CRIMSON från Örebro bjuder på tungt groove, bluesig rock & gött sjuttiotalssväng! Vänner utav band Jethro Tull, Cactus eller varför inte Graveyard & Witchcraft har en hel del guldkorn att upptäcka... Med fördel live!


LYKANTROPI bildades 2013 av Martin Östlund. Den kritikerrosade och självbetitlade debutskivan, innehållande singeln Black Old Stone, släpptes 2017 via Lightning Records och har lovordats av Sweden Rock Magazine och Aftonbladet för att nämna några.


På Spirituosa, som är inspelad i Studio Cobra & släpps via Lightning Records, möts skogens mystik med stäppernas dammiga vyer; Så kall och ljuv bland skog och älv. I en värld som kan kännas långt borta från den filmiska amerikanska västkusten med dess lekfullhet och totala hänförelse är Lykantropi en oas i öknen!

Datum / Tid

fredag, 24 maj 2019 kl: 19:00

Plats

Karlstad, Nöjesfabriken

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

195

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad