Menu

Luke Elliot - Live på Bar Teatral

Karlstad

Nöjesfabriken
fredag, 27 september 2019 kl:18:00

| Ålder: 18 år | Dörrar: 18.00 | Stagetime kl: 19.00 |
| Begränsat antal biljetter - 130st till försäljning |


Äntligen kan vi presentera nytt datum för Luke Elliot. Den 27 september får Karlstad chansen att uppleva denna säregna singer-songwriter på Bar Teatral!


***


New Jersey-födde Luke Elliot har förfört publik efter publik på utsålda spelställen världen över sedan han släppte debuten ”Dressed for the Occasion”. Med ett mörker och ett musikaliskt historieberättande som för tankarna till Nick Cave, Leonard Cohen och Tom Waits, blandat med en enastående energi och magnetism i sitt framförande är Luke Elliot det mest intressanta som går att se på en scen just nu!


"Luke Elliot blir bara bättre och bättre. Nya singeln ”Somebody’s man” är hitnumret Waterboys inte haft på ett par decennier. Jag trodde han fick utlopp för sin maximala kapacitet i de bästa numren på debutalbumet ”Dressed for the occasion” – till exempel ”Blue and green”, en mäktig katedral till sång, och svidande vackra balladen ”People like you”, men ”Somebody’s Man” häver upp den 34-årige sångarens konstnärsskap på en helt ny nivå. Det är verkligen en fullgången komposition, enkel och majestätisk på samma gång, otroligt tjusigt arrangerad och laddad med såväl sedvanligt drama som den attityd som emellanåt markeras med en cigarettfimp i mungipan”
- Per Bjurman, Aftonbladet

Datum / Tid

fredag, 27 september 2019 kl: 18:00

Plats

Karlstad, Nöjesfabriken

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad