Annersand - Live På Bar Teatral

NÖJESFABRIKENDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Annersand, tidigare frontfigur i Molotov Jive, återvänder till sin gamla hemstad för en solospelning på Bar Teatral!

”Som soloartist har jag kunnat göra den skiva jag själv skulle vilja lyssna på. Koka ner allt jag tycker är viktigt till en svensk indieplatta i shoegazeskrud. Låta det ta tid och låta musiken växa ibland. Låta melodierna vara direkta när det behövs. Jag ville skriva om obekväma ämnen. Det finns låtar om svartsjuka, abort, droger, alienation men också om kärlek och att våga drömma i en cynisk tid. Simmande i elektriskt sprakande reverb.” - Anton Annersand

***

ANNERSAND: Han började sin musikaliska bana i indierockbandet Molotov Jive som signade med Bonnier Music när medlemmarna bara var tonåringar. Efter otaliga turnéer i Europa och skivinspelningar i USA så upphörde bandet med all verksamhet efter en spelning på festivalen Umeå Open 2013.
De senaste året har låtskrivaren, litteraturvetaren och sångaren Annersand släppt ifrån sig 3 singlar som visat en ny riktning och musikalisk mognad.

Indiegitarrskrammel som minner om 90-talets shoegazeperiod möter kontemporära svenska texter, inte sällan med en hel del glimmande svärta.

Ålder: 18år | Dörrar: 19.00 | Stagetime ca 20.00

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-09-21 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: