Menu

E-Type Live!

Karlstad

NÖJESFABRIKEN
fredag, 10 april 2020 kl:21:00

E-TYPE tar påskfirandet till en ny nivå!

Långfredagen är en riktig klassiker och dagen då det alltid händer mycket i stan. Vi tar ansvar och ser till att styra upp festen på kvällen oavsett om du ägnat tid på travbanan, i Löfbergs Arena, i trädgården, eller framför dina vackra äggdekorationer.
E-TYPE firar påsken i Karlstad! Vi ser fram emot en minst sagt fartfylld show när vi kryddar firandet lite extra när en av Sveriges mest folkkära artist tar sin omtalade och spektakulära liveshow till Karlstad.

Behövs en presentation? Okej rå här kommer en - Som soloartist började Martin E-Type Eriksson jobba ihop med Denniz Pop och Max Martin 1994, det var då det stora genombrottet kom. Set The World On Fire var singeln som spelades i varenda radio och på varje disco i Sverige. Efter det har E-Type varit en trogen hitmaskin och släppt låtar som This Is The Way, Here I Go Again, Russian Lullaby, Paradise, Life, Angels Crying, Campione 2000… och listan tar inte slut där.
E-type är en av landets mest pålitliga leverantörer av radiohits. Låtar som både fyller klubbarnas dansgolv och drar mängder av åskådare till konserter. På den punkten är det egentligen kanske inte så mycket som ändrats sedan debuten. Det har bara blivit mer.

Långfredagens afton är alltså bokad! This this is the way!

Ålder: 18år | 21.00-02.00 | Nattklubb före & efter gig |

Datum / Tid

fredag, 10 april 2020 kl: 21:00

Plats

Karlstad, NÖJESFABRIKEN

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad