Menu

Hällas - Live I Kristallbaren

Karlstad

NÖJESFABRIKEN
lördag, 8 februari 2020 kl:21:00

Metal Clüb & Nöjesfabriken står som tredje stopp på Hällas turné efter albumsläppet Conundrum!

Hällas tog med oss på en fantastisk resa när de besökte oss senast som förband till Graveyard. Självklart är vi med på tåget när bandet beger sig ut för att bjuda på sitt tredje giv i sin albumtrilogi! - Ola Bergli, Metal Clüb Karlstad

***

HÄLLAS: Glöm vardagen och kliv i stället in i en äventyrlig fantasyivärld. Det är vad Hällas vill att den som lyssnar på deras skivor eller ser dem live ska uppleva. Alldeles uppenbart är det allt fler som dras till Jönköping/Linköping/Göteborg-kvintettens såväl sjuttiotalspräglade som dynamiska symbios av progrock, metal och folk. Kommande albumet Conundrum, tredje och sista delen i en trilogi, är deras kanske mest varierade och avancerade hittills, om än fortfarande Hällas med allt vad det innebär in i minsta lilla ton och textrad.

Hällas, som bildades 2011, fick något av ett undergroundgenombrott med förra albumet Excerpts From A Future Past från 2017 och det mycket tack vare den lite otippade hitsingeln Star Rider. Den 22 november släpps nya singeln Tear of a Traitor, vilket blir det första smakprovet från kommande albumet Conundrum. Samma dag som albumet släpps inleds också vårens turné, som gör nedslag i hela Skandinavien.

Ålder: 18år. Dörrar: 23.00. Stagetime 00.00

Datum / Tid

lördag, 8 februari 2020 kl: 21:00

Plats

Karlstad, NÖJESFABRIKEN

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

120kr - 120kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad