Menu

Basshunter

Karlstad

Nöjesfabriken
fredag, 6 november 2020 kl:22:00

BASSHUNTER - Mannen, myten, legenden kommer till Karlstad 6 november.


Med över 4 miljoner sålda skivor, 3 miljoner fans på Facebook, runt 80 k Twitter-anhängare och runt 800 miljoner videovisningar på Youtube är Basshunter en av världens mest omtalade, spännande och efterfrågade kommersiella dansartister. Basshunter har under många år turnerat flitigt runt hela världen och nu är det äntligen dags för Karlstad och Nöjesfabriken.


2006 fick Jonas Altberg under sitt alias Basshunter ett skivkontrakt med Warner Music och hans första singel "Boten Anna" blev en omedelbar hit. Låten var en enorm listsuccé och nådde 1:a plats i 8 europeiska länder och gjorde honom till den snabbast säljande artisten i Sverige sedan Abba.


Med framgångarna på hemmaplan i ryggen omarbetade Basshunter "Boten Anna" och spelade in låten på engelska. Resultatet, "Now You're Gone", släpptes i Storbritannien 2008 och klättrade snabbt upp till 1:a platsen på landets listor där den stannade i 5 veckor. Låten kom att bli den mest sålda danssingeln under 2008, har sålt över 400 000 exemplar i Storbritannien och nått guldstatus. Basshunters debutalbum "Now You're Gone" släpptes under sommaren 2008 och även detta nådde 1:a platsen på listorna och förärades med platinastatus.


Fredag 6 november
18 år
22:00 - 02:00


VIP-BORD
Bord bokas via mail till verket snabel-a nojesfabriken punkt se(Märk ditt mail med Basshunter för att få rätt priser)

Datum / Tid

fredag, 6 november 2020 kl: 22:00

Plats

Karlstad, Nöjesfabriken

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150kr - 195

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad