Menu

Mad Sin + The Test Pilots

Karlstad

Nöjesfabriken
lördag, 20 mars 2021 kl:21:00

Ålder: 18år | Kristallbaren | Dörrar: 21.00 | Stagetime fr 22.00 | DJ före & efter gig


Mad Sin bjuder in till medryckande stökig psychobilly när de besöker Karlstad för första gången lördagen den 20:e mars!


SUPPORT: The Test Pilots | DJ's: Jonk & Don Vic


Vi ses framför kravallen!


.


MAD SIN: Det är ett decennium sedan Mad Sin släppte sitt senaste album “Burn and rise” så förväntningarna är höga (men rättfärdigade) inför nya släppet "Unbreakable" som landar i skivbackarna den 11:e september. Inte undra på då bandet är ett utav genrens flaggskepp som startade sin bana mot toppen redan 1987!


Den nya fullängdaren sägs vara något bredare musikmässigt än ett klassiskt Mad Sin-album, vilket är ett rätt så vågat drag då de är ikoner inom en såpass nischad genre som psychobilly. Men som alltid skiter de fullständigt i andras åsikter och väljer att gå sin egen väg. Om du undrar varför det tagit 10 år att färdigställa den här skivan så säger ett sångarens citat allt och lite till;


"Life has been good to me, but I have not been good to life.”


THE TEST PILOTS:Ett utav Göteborgs mest svängiga liveband som väljer sina live-gig med omsorg och marknadsför dom högst sparsamt! Men vad gör väl det när fanskaran är stor och dialogen dom emellan är god? Musikmässigt snackar vi 80´s psychobilly med en stor injektion neo-rockabilly med en utav rikets främsta på ståbas. Let the good times roll!


“After drinking rocket fuel and with their parachutes near at hand, these maniacs aren't afraid of crash landing. Come see for your self!”

Datum / Tid

lördag, 20 mars 2021 kl: 21:00

Plats

Karlstad, Nöjesfabriken

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

270

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad