Menu

Courtney Marie Andrews

Malmö

Slagthuset
söndag, 14 november 2021 kl:19:00

Courtney Marie Andrews har turnerat som musiker sedan hon lämnade hemmet i Arizona vid 16 års ålder. Tidigare har man främst kunnat se henne som gitarrist och körsångare bakom andra artister, men sedan 'Honest Life' gavs ut hösten 2016, och med med hennes typiskt luftiga country-anslag som andas väldigt mycket 70-talets Laurel Canyon haglade jämförelserna med storheter som Joni Mitchell och Linda Ronstadt. Uppföljaren 'May Your Kindness Remain' från 2018 förstärkte Courtneys position som en av samtidens mest intressanta Americana-röster.


Nya albumet 'Old Flowers', som kom ut sommaren 2020, är ytterligare bevis för Andrews fenomenala förmåga att konstruera odödliga, drömska, country-soul-klingande sånger. Old Flowers är ett separationsalbum, vars tillkomst fungerat som terapi efter ett nio år långt förhållande nått vägs ände. Passande för temat är det ett mer avskalat album, där ömsintheten och intimiteten får leda vägen. Hyllningarna har inte låtit vänta på sig, och Courtney Marie Andrews visar än en gång vilken otrolig begåvning hon besitter.


Slagthuset är sedan början av 1990-talet kontors- och nöjeskomplex i Nyhamnen i Malmö bestående av kontorshotell, kontorslokaler, teater, diskotek och restaurang. Namnet har sitt ursprung i att huvudbyggnaden under åren 1904-69 var kommunalt slakthus. Byggnadskomplexet ritades av stadsarkitekten i Malmö Salomon Sörensen.

Datum / Tid

söndag, 14 november 2021 kl: 19:00

Plats

Malmö, Slagthuset

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

345

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad