Menu

DEPORTEES + Support John Moose

Karlstad

Nöjesfabriken
fredag, 13 november 2015 kl:21:00

Med kommande albumet "The Big Sleep" (ute 9 oktober) bjuder Deportees återigen in oss i sitt eget musikaliska universum där de stora känslorna, de detaljrika arrangemangen och det enastående pophantverket är intakt. Ett mäktigt ljudlandskap som det Umeå-baserade bandet behärskar bättre än någon annan.


2011 års sagolikt hyllade album Islands and Shores genererade både en Grammis för Årets Rock samt bandets andra P3 Guld-pris för Årets Grupp och nu är bandet äntligen tillbaka. Och att göra bra musik kan ta tid. Senaste åren har Deportees förutom att spendera mängder med tid i replokalen, studion och i gitarristen Anders soffa även lånat ut sina medlemmar till turnéer med Phoenix och Lykke Li. â?¨â?¨


â?? â?Islands and Shores var en konstnärlig framgång för oss och vi ville vara säkra på att vi tagit oss till nästa plats innan vi presenterade nytt material för våra lyssnare. Det måste få ta den tid det tar. Och även om folks andra åtaganden tar tid i anspråk så innebär de också injektioner i vår kreativa process.â? säger sångaren Peder Stenberg.

Datum / Tid

fredag, 13 november 2015 kl: 21:00

Plats

Karlstad, Nöjesfabriken

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

195

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad