Menu

JOHNOSSI

Karlstad

Nöjesfabriken
fredag, 17 mars 2017 kl:22:00

Efter tre och ett halvt år sedan senaste albumreleasen är nu rockduon Johnossi tillbaka starkare än någonsin. Nya singeln ”Air Is Free” är nu släppt och 17 mars kommer bandet tillbaks till Nöjesfabriken!

I över ett decennium har Johnossi lockat fans att förlora sig i sitt musikaliska universum. Ett band som vägrar stå still. I nya bombastiska singeln ”Air Is Free” har man fortfarande basen i gitarr och trummor men expanderar sitt sound med bland annat blåsinstrument, kvinnlig kör och en modern produktion.

Kompisarna i svenska producent-teamet Astma & Rocwell (även med i bandet NONONO) delade Johnossis vision och satte sig i producentstolarna. Fullt medvetna om att de aldrig tidigare producerat ett rockband var de fast beslutna om att behålla bandets musikaliska kärna, men klä den i en ny modern ljudkostym.

Mer om bandet:
Johnossi består John Engelbert (sång och gitarr) och Oskar ”Ossi” Bonde (trummor). I tjugoårsåldern startade de duon, som efter bara tre spelningar och några månader tillsammans som band, skrev sitt första skivkontrakt.

2005 släpptes deras självbetitlade debutalbum och sedan dess har de hunnit släppa ytterligare tre album samt turnera i främst Europa, men även i USA och Japan.

Duon har flertalet platinasäljande album och singlar i bagaget och har blivit belönade med prestigefyllda priser som en Grammis för ”Bästa grupp” och två P3 Guld-statyetter också dessa för ”Bästa grupp”.

Dörrar: 21.00 * Stagetime start 22.00

18 år, Legitimation krävs vid inpassering.

Datum / Tid

fredag, 17 mars 2017 kl: 22:00

Plats

Karlstad, Nöjesfabriken

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

275kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad