Menu

TAKIDA & STIFTELSEN + SUPPORT

Karlstad

Nöjesfabriken
fredag, 27 januari 2017 kl:20:00

Nöjesfabriken presenterar tAKiDA & Stiftelsens turnépremiär!

Sångaren Robert Pettersson samlar sina mannar i tAKiDA & Stiftelsen och beger sig ut på vägarna med turnéstart här i Karlstad! Med sig på vägarna har dom Sundsvallsbandet All is Left som support och den amerikanske singer-songwritern Ryan Star som speciellt inbjuden gäst. En fullspäckad kväll väntar sista fredagen i januari!

Stiftelsen är i höst aktuella med den nya singeln ”Darling”, hämtad från kommande albumet. Det har gått fyra år sedan bandet, som startades av Robert Pettersson och barndomskamraten Micke Eriksson, släppte debutalbumet ”Ljungaverk” med singeln ”Vart jag än går”. Sedan dess har de passerat gränsen för tiofaldig platina för singeln, streamats över 165 miljoner gånger, fått en Grammis och släppt ytterligare två album.

Vi känner alla igen klassikerna ”You Learn” och ”Curly Sue” och i våras släppte Takida, ett av Sveriges mest streamade band, sitt nya album ”A Perfect World”. Albumet innehåller platina-certifierade singeln och stora radiofavoriten ”Better”. Det nya soundet är skapat i samarbete med den Amerikanske artisten och producenten Ryan Star, som under sommaren 2015 flög till Sverige för att hjälpa till i arbetet med den nya plattan. Ett band formades artisterna emellan som skulle ligga till grund för 2016-års största rockalbum.

Den meriterade artisten från Brooklyn, New York är känd för sin karakteristiska röst och passionerade live-framträdanden. Han har uppträtt tillsammans med bl.a. Imagine Dragons, Maroon 5 och Bon Jovi och kommer tillsammans med Sundsvallsbandet All is Left att vara förband under turnén.

Datum / Tid

fredag, 27 januari 2017 kl: 20:00

Plats

Karlstad, Nöjesfabriken

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

485kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad