Menu

Millencolin + Danko Jones + Discharge + MOB 47

Karlstad

Nöjesfabriken
fredag, 24 november 2017 kl:19:00

Ålder: 18år
Dörrar: 20.00


Vi tycker att punk och rock gifter sig alldeles utmärkt för en storartad fest och har utgått från det när vi lanserar vår nya satsning: PUNK 'N ROCK WKND!


PUNK + ROCK = FEST!


MILLENCOLIN:Den som väntar på något gott...
Inte sedan 90-talet har skatepunkarna från Örebro gästat solstaden men nu är det äntligen dags igen. Vi är stolta att kunna presentera Millencolin för första gången på fabriken!


Deras senaste senaste alster "True Brew" släpptes efter flera års turnérande runt världen och införlivade även det ordspråket; ...man väntar aldrig för länge!


DANKO JONES: Kanadas stora rockexport är tillbaka!
Trion fortsätter på inslagen linje med sitt senaste släpp "Wild Cat" som landade i skivbackarna tidigare i år; Högexplosiv rock n roll som ger rätt gnista till valfri fest!


Danko Jones med mannar har aldrig gjort oss besvikna; vi startar den här kvällen med en riktig smäll!


DISCHARGE: Brittiska legendarer till fabriken!
Bandet, som startade '77, släppte några utav de viktigaste punkskivorna under 80-talet när de införde D-takten i musiken. Detta innebar kängpunkens födsel och Discharge står som stor inspirationskälla till ett antal subgenres inom punk & hårdrock (som t.ex. crust, grind, hardcore och thrash). Det är många punkare & hårdrockare där ute som har det här bandet att tacka för den musik de älskar att lyssna på! Missa inte chansen att få bevittna bandet live här i Karlstad!


MOB 47: Här sparar vi inte på krutet utan avrundar kvällen med äkta svenskt mangel!


Stockholmarna vevade igång 1982 och ses som pionjärer inom hardcore- och kängpunk. Efter ett par medlemsbyten och paus under 90-talet är bandet tillbaks på vägarna och vi står för första stoppet någonsin i Karlstad.


Bered er på en rejäl urladdning på lilla scen!

Datum / Tid

fredag, 24 november 2017 kl: 19:00

Plats

Karlstad, Nöjesfabriken

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

450kr - 679

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad