Menu

Miriam Bryant

Karlstad

NÖJESFABRIKEN
fredag, 21 februari 2020 kl:21:00

Miriam Bryant är en av landets absolut främsta - något som med all säkerhet kommer cementeras ytterligare i och med vårens massiva turné som tar henne till Karlstad & Nöjesfabriken 21:a februari!

MIRIAM BRYANT: Att hon har rösten, stjärnstatusen och karisman vet alla vid det här laget. I våras släpptes den första delen av albumet ”Mi Amor” – på vilket Miriam Bryant visar nya sidor av sig själv och sitt artisteri. Albumet är inspelat helt analogt med liveinstrument och för första gången sjunger Miriam nyskrivet eget material på svenska låtar skrivna ihop med Jocke Berg, Veronica Maggio, Adam Olenius och Maja Francis för att bara nämna några. Släppet innehåller hyllade singlar som ”Neråt/Uppåt”, ”Du Med Dig” och ”Blåmärkshårt (Mi Amor)” – alla vilka flitigt både streamats och spelats på radio.
Den andra och fulländande delen av albumet ges ut i början av nästa år och i samband med det ger sig Miriam Bryant ut på turné – den mest omfattande headline-turnén hittills i hennes karriär.

Surret kring Miriam Bryant började redan 2012, när debutsingeln ”Finders Keepers” blev en omedelbar radiofavorit. Fler triumfer med R&B-präglade pophits som ”Raised In Rain” (även titeln på debutalbumet) och ”Push Play” förstärkte känslan av att vi hade med en speciell sorts talang att göra, någon som avancerade från snackis till sensation 2015 i och med hennes medverkan i TV4-programmet Så Mycket Bättre. Samma år utnämndes Miriam till Årets göteborgare. I början av 2016 låg hon etta, tvåa och trea på Svensktoppen, en bedrift ingen artist klarat tidigare. Lägg till att singeln ”Black Car” blev en av hennes största framgångar, att hon kunde räkna hem två Rockbjörnen-vinster och agerade gästartist när Håkan Hellström fyllde Ullevi. År 2017 fortsatte medvinden med P3 Guld-vinst, släppet av andra albumet ”Bye Bye Blue” och ett hyllat Sommar-program i P1.

Ålder: 18år | 21.00-02.00 | Nattklubb före & efter gig |

Datum / Tid

fredag, 21 februari 2020 kl: 21:00

Plats

Karlstad, NÖJESFABRIKEN

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad