Menu

Markus Krunegård

Karlstad

NÖJESFABRIKEN
fredag, 1 april 2022 kl:21:00

Markus Krunegård återvänder till fabriken med nytt album i bagaget!

Sommaren 2021 innehöll utsålda spelningar för Markus Krunegård och våren 2022 blir det högst sannolikt repris på den fronten! Prinsen av Peking tar turnén "KRUNEHOF" ut på vägarna, från norr till söder, med stopp i Karlstad 1:a april!

"En illusion, en fri plats, istället för Harrys.. allt är sant men mest ville jag spela på nya ställen men det är ont om nya ställen om du inte vill spela för sittande o vita dukar, SÅ; simsalabim skapades 16 nya spelställen, allt är nytt, allt kan hända, gammalt låter nytt o s v, "Krunehof - en stökig krog" / Markus Krunegård

Dörrar: 21.00 | DJ före & efter gig
Mer info se http://www.nojesfabriken.se/" target="_blank">www.nojesfabriken.se
Ålder: 18 år, Legitimation krävs vid inpassering.

COVID-19 information:
För allas trygghet följer arrangören den lokala utvecklingen av Covid-19, och de åtgärder som föreskrivs av lokala myndigheter samt eventuellt ytterligare försiktighetsåtgärder kommer att vidtas. Genom att köpa biljett till detta evenemang samtycker du till att följa de hälso- och säkerhetsåtgärder som gäller vid tidpunkten för evenemanget, vilket kan inkludera, men inte begränsas till, att bära munskydd och/eller uppvisa bevis på vaccinationsstatus. Uppdatera dig regelbundet på evenemanget och arenans hemsida då restriktioner och riktlinjer kan komma att ändras.


Markus Krunegård
2024-07-21 19:30:00
Luleå, BJÄRRED, Bjerreds Station



Markus Krunegård
2024-08-04 20:00:00
Blandat, BORGHOLM, Kackelstugan

Datum / Tid

fredag, 1 april 2022 kl: 21:00

Plats

Karlstad, NÖJESFABRIKEN

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad