Menu

Movits! | Live på Innergården

Karlstad

Nöjesfabriken
fredag, 20 maj 2022 kl:18:00

Ålder: 18år | Dörrar: 18.00 | Stagetime ca 20.00 | Kvällen fortsätter med DJ efter gig!


Med sitt sjätte studioalbum i ryggen återvänder MOVITS! till Karlstad & Innergården!


Hiphopgruppen från Norrbotten har beskrivits som ett svenskt unikum med en internationell följarskara, som kommenterar en splittrad samtid på ett lika smart som underhållande sätt. Vi ser fram emot att ta emot dom för en dansant kväll på Nöjesfabriken!


***


MOVITS!
Sedan debuten har Movits! gjort en resa rent musikaliskt, från den dansanta, jazzinspirerade hiphopen till en mer dynamisk och mångfacetterad ljudbild. Fortsatt trogna allt det som kännetecknar bandets karakteristiska sound mot en fond av blåsinstrument och tunga beats! Faktum är att det finns få akter i Sverige som varit lika konsekventa över lika lång tid. Musiken spolar aldrig tillbaka bandet och gräver i det förflutna, för att säga något nytt, tvärtom har man fortsatt leverera nyskapande musik för vår samtid.


”Det senaste året har vi spenderat mer tid i studion och kunnat testa olika grejer, vilket gjort att det blivit mer varierat. Framförallt har vi försökt gå mer på känsla istället för att tänka eller analysera för mycket. Genom att återupptäcka de organiska ljuden och den akustiska gitarren, kombinerat med ett varierat och modernt sound är resultatet vår take på hur hiphop kan låta 2021!” - Movits! 2021


MOVITS! består av rapparen Johan Rensfeldt, producenten Anders Rensfeldt och saxofonisten Joakim Nilsson.

Datum / Tid

fredag, 20 maj 2022 kl: 18:00

Plats

Karlstad, Nöjesfabriken

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

195kr - 345

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad