Menu

CARLSTAD BEER & MUSIC FESTIVAL

Karlstad

Nöjesfabriken
lördag, 28 maj 2022 kl:12:00

CARLSTAD BEER & MUSIC FESTIVAL - SCHEMA OCH PRISER LÖRDAG 28 MAJ
Session #1
12.00 - 16.00
Paus (omroddning)
16.00 - 17.00
Session #2
17.00 - 21.00
Efterfest
22.00 - 02.00
En unik ölfestival där inte bara ölet är i fokus, utan även musiken och maten. Lördagen 8 januari öppnas dörrarna till Nöjesfabriken där du har möjlighet att uppleva årets ölhändelse. Du kommer få smaka på mängder av exklusiva samt originella öl från en mängd olika microbryggerier från runt om i världen.
Lördagen som består av två olika ”sessions”, en dag och en kväll samt en efterfest gör att ni har möjligheten att skräddarsy er upplevelse. Självklart går det bra att boka båda ”sessions” om man önskar eller endast en, eller varför inte båda ”sessions” plus efterfest!? Det kommer att finnas massor av god och vällagad mat under hela dagen runt om på Nöjesfabriken.
I entrépriset ingår ditt egna ölglas och ölbiljetter bokar du även här på sajten när du köper din biljett, eller köper på plats. Varje ölbiljett ger dig 15 cl per biljett och du väljer själv vilka öl du vill testa. Vilka typer av öl som bryggarna tar med sig kommer att presenters närmare inpå evenemanget.
Senare på kvällen blir det efterfest! Bra DJ, livemusik, god stämning och gott sällskap blir den perfekta avslutningen på en lång och smakfull dag.
COVID-19 information:
Läs mer om COVIDPASSEN från 1 dec på nojesfabriken.se

Datum / Tid

lördag, 28 maj 2022 kl: 12:00

Plats

Karlstad, Nöjesfabriken

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

250kr - 600

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad