Menu

Miriam Bryant

Karlstad

NÖJESFABRIKEN
lördag, 7 maj 2022 kl:18:00

Miriam Bryant startar det nya året med omfattande Skandinavienturné med stopp i Karlstad den 7:e maj!

MIRIAM BRYANT:
Med sin förmåga att sammanföra både förtvivlan och glädje med ett mångsidigt musikaliskt uttryck har Miriam Bryant kommit att bli en av landets mest uppskattade artister. Den 19 november, nio år efter debuten, släpps albumet ”PS jag hatar dig”, vilket även är hennes första på svenska.

Den 19 november är Miriam Bryant högaktuell med sin första platta på svenska där hon återigen bevisar sin styrka i både sång och text. Efter en längtan att spela live inför en publik beger hon sig äntligen ut på vägarna tillsammans med sitt band!

Dörrar: 18.00 | Stagetime: 20.00
Mer info se http://www.nojesfabriken.se/" target="_blank">www.nojesfabriken.se
Ålder: 18 år, Legitimation krävs vid inpassering.

COVID-19 information:
För allas trygghet följer arrangören den lokala utvecklingen av Covid-19, och de åtgärder som föreskrivs av lokala myndigheter samt eventuellt ytterligare försiktighetsåtgärder kommer att vidtas. Genom att köpa biljett till detta evenemang samtycker du till att följa de hälso- och säkerhetsåtgärder som gäller vid tidpunkten för evenemanget, vilket kan inkludera, men inte begränsas till, att bära munskydd och/eller uppvisa bevis på vaccinationsstatus. Uppdatera dig regelbundet på evenemanget och arenans hemsida då restriktioner och riktlinjer kan komma att ändras.

Datum / Tid

lördag, 7 maj 2022 kl: 18:00

Plats

Karlstad, NÖJESFABRIKEN

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad