Menu

Sarah Klang

Karlstad

NÖJESFABRIKEN
lördag, 30 april 2022 kl:18:00

Framburen på en av landets mäktigaste röster ger hon oss sin alldeles egna sammanflätning av pop och americana – med obotlig hjärtesorg och klassiska kärlekslåtar som utgångspunkt. Det är äntligen dags att välkomna Sarah Klang tillbaka till Nöjesfabriken!

SARAH KLANG: Den Grammis-belönade debuten ”Love In The Milky Way” och uppföljaren ”Creamy Blue” etablerade henne bland våra allra största röster – älskad av landets mest svårflörtade musikkritiker, såväl som fans över hela världen! Den 7:e maj släpps hennes tredje album ”VIRGO” där hon utforskar en ny ljudbild som följs upp med en längre turné i Sverige och övriga Europa under 2022 med Karlstad som ett utav stoppen!

Ålder: 18år | Dörrar: 18.00 | Stagetime ca 19.00

COVID-19 information:
För allas trygghet följer arrangören den lokala utvecklingen av Covid-19, och de åtgärder som föreskrivs av lokala myndigheter samt eventuellt ytterligare försiktighetsåtgärder kommer att vidtas. Genom att köpa biljett till detta evenemang samtycker du till att följa de hälso- och säkerhetsåtgärder som gäller vid tidpunkten för evenemanget, vilket kan inkludera, men inte begränsas till, att bära munskydd och/eller uppvisa bevis på vaccinationsstatus. Uppdatera dig regelbundet på evenemanget och arenans hemsida då restriktioner och riktlinjer kan komma att ändras.

Datum / Tid

lördag, 30 april 2022 kl: 18:00

Plats

Karlstad, NÖJESFABRIKEN

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad