Menu

Thundermother + Ström

Karlstad

Nöjesfabriken
fredag, 23 februari 2024 kl:21:00

Ålder: 18+ | Dörrar till Kristallbaren: 21.00 | För mer info & hålltider besök https://www.nojesfabriken.se/event/thundermother-strom/
Lightning strikes twice! Thundermother firar 15 år av Rock´n´roll & tar med sig Ström till Karlstad!
"Vi har följt Filippa & co från starten och gästats utav bandets samtliga uppsättningar med första nedslag för 11år sedan. Riktigt grym combo med Smålands senaste stjärnor på rocknroll himlen i sällskap. Ett givet återbesök, vi ses framför kravallen!" - Ola Bergli, Metal Clüb Karlstad
Mellan 2017 och 2021 nådde Thundermother otroliga framgångar och etablerade sig som ett av de mest aktiva turnerande banden globalt. Med en imponerande meritlista av framgångsrika turnéer världen över firar bandet 15 år som aktiva nästa år - och i samband med detta ger de sig ut på en elva stopp lång turné i Sverige och Danmark i vår.

THUNDERMOTHER: Under de senaste åren har bandet inte bara erövrat topplistorna med album som "Heat Wave", "Heatwave Deluxe Edition" och "Black & Gold" på AFM Records, utan har också tagit Rock´n´roll scenen med storm! Med över 1000 shower i bagaget, prisade som Sveriges bästa hårdrocksakt och belönade med dubbla silver Impala Award för deras framstående prestationer har de krossat förväntningar och skapat en odödlig plats i Rock´n´roll-historien.
Nyligen släppte Thundermother sin senaste singel "I Left My License In The Future". Och i samband med att bandet fira 15 år som aktiva nästa år ger de sig ut på en turné i vår med premiär på Nöjesfabriken den 23 februari!

STRÖM: Kvartetten från Småland har redan skapat uppståndelse med sin medryckande, moderna, stilrena och pricksäkra rock’n’roll på svenska. Med en debutinspelning som sprakar av högspänning – fingertoppskänsligt mixad och mastrad av Johan Forsman Löwenström (som tidigare jobbat med Håkan Hellström, Weeping Willows, The Soundtrack of Our Lives, med flera) har STRÖM siktet inställt på att bli Sveriges nya favoritband. Rocken är rå och kärleksfull med stora ambitioner att styra på sitt eget sätt, i sann småländsk anda.
STRÖM sjunger på klingande småländska, med texter som känns, såväl i positiv mening som i en mer allvarlig kontext. Det är där hemligheten och charmen ligger – det som gör att publiken faller som furor (förutom de närmast överrumplande bra livespelningarna förstås) och som gör att bandet spås en helt lysande framtid med bred publik i alla åldrar.

Datum / Tid

fredag, 23 februari 2024 kl: 21:00

Plats

Karlstad, Nöjesfabriken

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

295kr - 395

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad