Menu

MOLLY HAMMAR

Karlstad

NÖJESFABRIKEN
fredag, 2 augusti 2024 kl:18:00

Live på Innergården

Våren 2023 släppte Molly låten ”All my friends” och begav sig ut på en succeartad Sverigeturne med samma namn. Turnen övergick till en sommarturne med stopp på några av Sveriges största scener. Nu ser vi fram emot att fylla Innergården när en av Sveriges vackraste röster kommer till Nöjesfabriken.

I början av 2020 sålde Molly ut sina två första egna headlinekonserter och prisades samma år med en Rockbjörn för Årets Genombrott.

Under första halvan av 2021 släppte Molly sin andra EP “God is lonely too”. Och därefter gav hon sig ut på en sommarturne med spelningar på bland annat Lollapalooza. Följt av en medverkade i 2022 års upplaga av Så Mycket Bättre under hösten.

Våren 2023 släppte Molly låten ”All my friends” och begav sig ut på en succeartad Sverigeturne med samma namn. Turnen övergick till en sommarturne med stopp på några av Sveriges största scener, däribland Lollapalooza i Stockholm.

Nu är Molly aktuell med nya singeln ”I fönstret på andra sidan gatan” samt med soundtracket till den globala Netflixsuccen ”Avgrunden”.

Dörrar: 18.00
Stagetime: ca 20.00
Mer info se www.nojesfabriken.se
Ålder: 18 år, Legitimation krävs vid inpassering.

Förbud mot väskor vid evenemang från 1 nov www.nojesfabriken.se/trygga-evenemang

Datum / Tid

fredag, 2 augusti 2024 kl: 18:00

Plats

Karlstad, NÖJESFABRIKEN

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

Fotograf: Sandra Thorsson
         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad