Menu

Hellsongs - Live på Innergården

Karlstad

Nöjesfabriken
lördag, 3 augusti 2024 kl:18:00

Ålder: 18+ | Dörrar till Innergården: 18.00 | För mer info & hålltider besök https://www.nojesfabriken.se/event/hellsongs/
Hellsongs, bandet som tagit världen med storm med sina lugna popversioner av kända hårdrockshits, är tillbaka! Dags för allsång där hård lyrik möter väna toner på Innergården!
Kan du din hårdrockshistoria så trillar pengen ner lagom till refrängen när bandet sätter texterna till Run to the Hills, We´re not gonna take it, TNT och Killing in the name of i centrum.
Efter att ha legat i viloläge i nästan ett decennium gjorde bandet comeback förra året. I år är det tjugo år sedan allt startade i en lada ute på landet och bandet har sedan dess både hunnit bli medelålders, fler, argare och mer spelsugna än någonsin. Det finns en uppsjö av nya låtar, både egna och gamla klassiker, som längtar ihjäl sig efter att få sjungas i ostämd allsång, med armkrok och över alla tänkbara gränser. Hellsongs anno 2024 är utrustade med både trummor, elgitarrer, basar, en rosa ukulele och en stark önskan om mer solidaritet, fred och kärlek.
Om allt detta låter finare än snus, så ses vi på Innergården den 3/8. Hell Yeah!

Datum / Tid

lördag, 3 augusti 2024 kl: 18:00

Plats

Karlstad, Nöjesfabriken

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150kr - 350

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad