CABARY. EN REVY...ISH

Scalateatern KarlstadDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Cabary är tillbaka!

Efter fjolårets succé står Cabary åter på scenen med en sprakande nyårsrevy! I den nyskrivna föreställningen Cabary En revy…ish tas händelser under det gångna året upp som sticker ut lite extra och som är värda en eller flera kommentarer. Vi djupdyker bland politikertabbar, sjukhuskaos och pokemons.

Cabary är klassisk revy med högt tempo och många inviter till skratt där vi gör ett bokslut på året i humoristisk form. Så kom och se dans, musik, sång i högsta klass. Kom och se Cabary En revy…ish!

Pauspaket i Restaurang Pinchos - 1 Glas Cava & 1 tapas: Skagen

Vi ses på Scalateatern!
ca. 2,5h inklusive pausScalateatern i Karlstad. Teaterscen, hemvist för Värmlandsteatern, fri teaterförening och Cabary, teatersällskap med nyårsrevy.

1993 byggdes Scalateatern om från biograf till teaterscen. Initiativet kom från systerföreningarna Värmlandsteatern och Cabary som sedan dess har haft flera föreställningar per år i lokalerna. Föreningarna står som ägare av Scalateatern. Lokalen har plats för 409 besökare och tar årligen emot flera gästspel och föreläsningar.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2016-12-31 15:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: