Menu

MINDFUCKNESS - EN FÖRELÄSNING OM ATT TÄNKA ANNORLUNDA

Karlstad

Scalateatern Karlstad
måndag, 3 april 2017 kl:18:30

”Mindfuckness – en föreläsning om att tänka annorlunda.
med Pontus Ströbaek & Christian Wass

För att lära dig hantera, och sedan få till en bestående förändring, krävs det ofta att du tänker annorlunda. Du behöver kunna bemästra både ditt känsloliv och den nya världsbild förändringen för med sig, om du inte vill bli stående kvar med en fot i det gamla.

Den här föreläsningen liknar ingen du varit på tidigare. Inspirerande livsberättelser med fokus på förändringens olika faser. Allvar, humor och en smula kaos där allt mynnar ut i konkreta verktyg att omedelbart använda både i det privata och i din yrkesroll.

Kom själv, ta med dina vänner eller hela arbetslaget på en kväll som garanterat kommer stöka till det i huvudet och lämna ett bestående avtryck!

Christian Wass möter varje år tusentals människor på företag, organisationer och på sina öppna föreläsningar runt om i landet. Han har blivit utsedd till en av årets inspiratörer av tidningen LEVA och blivit nominerad till talarpriser. Christian driver även en av Sveriges största facebooksidor, ”Vi har kraften c/o Christian Wass”, med över 90 000 följare.

Pontus Ströbaek är, enligt sig själv, ett geni och en guru och
hjälper flera av Sveriges bästa föreläsare med deras scenspråk och kommunikation till sin publik. Med över 30 års erfarenhet av att stå på scen i olika sammanhang, guldmasknominerad, uppskattad komiker och hyllad regissör, har Pontus bestämt sig att förmedla någon form av klokskap tillsammans med Christian.

Längd: 2,5 timmar
Paus: Ja

Åldersgräns: Ingen åldersgräns

Scalateatern i Karlstad. Teaterscen, hemvist för Värmlandsteatern, fri teaterförening och Cabary, teatersällskap med nyårsrevy.

1993 byggdes Scalateatern om från biograf till teaterscen. Initiativet kom från systerföreningarna Värmlandsteatern och Cabary som sedan dess har haft flera föreställningar per år i lokalerna. Föreningarna står som ägare av Scalateatern. Lokalen har plats för 409 besökare och tar årligen emot flera gästspel och föreläsningar.

Datum / Tid

måndag, 3 april 2017 kl: 18:30

Plats

Karlstad, Scalateatern Karlstad

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

395kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad