Menu

ROBERT WELLS & LENNIE NORMAN

Karlstad

Scalateatern Karlstad
torsdag, 23 mars 2017 kl:19:30

En av vårt lands mest rutinerade underhållare Robert Wells och humorlegendaren Lennie Norman har under många år jobbat tillsammans i olika konstellationer. Nu möts ”King Of Comedy” och ” King Of Piano” för första gången i deras helt nyskrivna “Old Time Entertainment” show ” STAND UP - SIT DOWN” – Robert Wells vs Lennie Norman”.

- Jag och Lennie har jobbat tillsammans till och från under många år. Han är bl.a. en av mina favoritkomiker under åren med Rhapsody In Rock. I höstas när vi jobbade tillsammans kände vi bägge att vi brinner lika mycket för old time humor som för svängig musik. Detta i kombination med Lennies osvikliga tajming känns fantastiskt att få framföra tillsammans på Intimans anrika scen. Äntligen slog vi slag i saken och det kommer att svänga rejält och bjudas på humor och skratt, säger Robert Wells

På scen har de med sig ”The Vocalettes”, tre oerhört välsjungande damer, samt Robert Wells Trio. Det kommer att bjudas på en oförglömlig show med mycket humor, anekdoter och 100 % Jazz Boogie & Swing.

Längd: ca 2 timmar och 30 minuter inklusive paus.
13årsgräns

Scalateatern i Karlstad. Teaterscen, hemvist för Värmlandsteatern, fri teaterförening och Cabary, teatersällskap med nyårsrevy.

1993 byggdes Scalateatern om från biograf till teaterscen. Initiativet kom från systerföreningarna Värmlandsteatern och Cabary som sedan dess har haft flera föreställningar per år i lokalerna. Föreningarna står som ägare av Scalateatern. Lokalen har plats för 409 besökare och tar årligen emot flera gästspel och föreläsningar.

Datum / Tid

torsdag, 23 mars 2017 kl: 19:30

Plats

Karlstad, Scalateatern Karlstad

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

420kr - 485kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad