Menu

PUPPETRY OF THE PENIS

Karlstad

Scalateatern Karlstad
lördag, 18 november 2017 kl:19:30

PUPPETRY OF THE PENIS
Har du aldrig sett Genital Origami?
Vill du ha en årets märkligaste upplevelse?
Vill du skratta tills du tappar andan?
Då ska du gå och titta på Puppetry of the Penis!

Puppetry of the Penis kom 1997 till då komediproducenten Simon Morley tillverkade en konstkalender med vad han själv kallar penis-installationer. Konstigt nog blev kalendern ingen succé, För att hinna sälja av dem innan de blev inaktuella skapade han hastigt en föreställning tillsammans med kompisen David Friend där de återskapade kalendern live. Puppetry of the penis var född.

Debuten på Melbourne International Comedy Festival 1998 blev en omedelbar succé och snart turnerade de över hela Australien för utsålda hus.
År 2000 medverkade de på Edinburgh International Fringe Festival. Återigen blev det succé med påföljande turné i UK. En producent från West End blev nyfiken på föreställningen och då kvinnan bredvid honom skrattade så att hon kissade på sig tog han showen till West End i London där den gick i 6 månader. Ryktet spred sig och showen sågs även av kändisar som Hugh Grant, Elton John och paret Beckham.

Så vad kan ni vänta er?
Två nästan nakna män (de har faktiskt skor på sig) som ”skulpterar” sina nedre regioner i den konstform de kallar ”Genital Origami”. Genom att dra, tänja och trycka skapar de fantasifulla ”penisskulpturer” som även visas simultant på en stor videoskärm om ni inte råkar sitta på första raden.

Varje ”installation” har fått ett namn, i showen ni ska få se ingår exempelvis: Eiffeltornet, Loch Ness monstret, Pelikanen och deras klassiker Hamburgaren. Showen innehåller också oemotståndliga ”penis-imitationer” föreställande bland andra Yoda, Miley Cyrus och Kim Kardashian. Det vill ni inte missa!

Puppetry of the penis är den perfekta föreställningen för:
Tjej/Killgänget
Fira din skillsmässa - eller varför inte bryta isen på första dejten
Ta med din partner på en oförglömlig show


Vi förstår att titeln på föreställningen kan låta lite märklig men du behöver inte vara orolig. Detta är inget annat än en hysteriskt rolig och faktiskt helt sexfri humorföreställning med två nästan nakna män på scenen.

VARNING!
Föreställningen innehåller spår av nötter!

O.B.S. 18årsgräns
Längd: 90 minuter - inkl. paus.

www.puppetryofthepenis.com

Scalateatern i Karlstad. Teaterscen, hemvist för Värmlandsteatern, fri teaterförening och Cabary, teatersällskap med nyårsrevy.

1993 byggdes Scalateatern om från biograf till teaterscen. Initiativet kom från systerföreningarna Värmlandsteatern och Cabary som sedan dess har haft flera föreställningar per år i lokalerna. Föreningarna står som ägare av Scalateatern. Lokalen har plats för 409 besökare och tar årligen emot flera gästspel och föreläsningar.

Datum / Tid

lördag, 18 november 2017 kl: 19:30

Plats

Karlstad, Scalateatern Karlstad

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

490kr - 495kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad