Menu

LILL LINDFORS med Mats Norrefalk & Claes Crona Trio

Karlstad

Scalateatern Karlstad
onsdag, 26 april 2017 kl:19:00

Hela Sverige har ett slags relation till Lill Lindfors och hela Europa tappade hakan, när Lill tappade kjolen i Melodifestivalen 1985 - Lill med sin magiska och sensuella utstrålning, som det är svårt att värja sig mot.

Lill tillhör som bekant en av Sveriges ”bredaste” och absolut populäraste artister och det bevisar hon i den här konserten, som består av bland annat latinmusik, kända standardlåtar, musik från egna skivor och mycket humor. Hon kommer även att sjunga en hel del från Cornelis Vreeswijk, Olle Adolphson och Evert Taube. Vi får naturligtvis också höra Du är den ende och Musik skall byggas.

I kompet hör vi Claes Crona, som man så ofta ser bakom olika världsstjärnor. Under senare år har han ofta turnerat med Toots Thielemans, Georgie Fame, Stacey Kent, Svante Thuresson, Putte Wickman, Viktoria Tolstoy, Louise Hoffsten m.fl. Förutom Claes Crona vid flygeln hör vi Johan Granström på bas och Johan Löfcrantz Ramsay bakom trummorna.

c:a 2 tim 15 min inkl paus

Scalateatern i Karlstad. Teaterscen, hemvist för Värmlandsteatern, fri teaterförening och Cabary, teatersällskap med nyårsrevy.

1993 byggdes Scalateatern om från biograf till teaterscen. Initiativet kom från systerföreningarna Värmlandsteatern och Cabary som sedan dess har haft flera föreställningar per år i lokalerna. Föreningarna står som ägare av Scalateatern. Lokalen har plats för 409 besökare och tar årligen emot flera gästspel och föreläsningar.

Datum / Tid

onsdag, 26 april 2017 kl: 19:00

Plats

Karlstad, Scalateatern Karlstad

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

380kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad