Menu

183 år tillsammans - Lill-Babs Ann-LouiseHansson SiwMalmqvist

Karlstad

Scalateatern Karlstad
söndag, 26 november 2017 kl:18:00

Lill-Babs - Anne-Louise Hansson - Siw Malmqvist - 183 år tillsammans!

Vårens turné blev en enorm succé med lysande recensioner, utsålda konserthus och stående ovationer över hela landet! Det blev så lyckat att damerna kände att de vill ut och möta publiken igen. Så nu är det klart att denna energiska trio i sina bästa år beger sig ut på vägarna igen för att förgylla ytterligare ca 15 städer i Sverige med sin humoristiska och musikaliska show ”Tillsammans”!

Barbro ”Lill-Babs” Svensson, Siw Malmqvist, Anne-Louise Hansson tre giganter inom svensk showbiz och med en erfarenhet inom artisteriet som få i vårt land besitter. Dessa tre legendarer har tillsammans underhållit det svenska folket i 183 år. En siffra som nästan känns overklig men som är sann.
Publiken kan förbereda sig på en magisk afton med anekdoter, humor och oförglömliga hits ackompanjerade av kapellmästare Benneth Fagerlund.

Kanske är det sista gången de står på scen tillsammans? Ta chansen och se dessa fantastiska damer som började sin yrkesresa i mitten av 50 talet och som i årtionden tillhört den svenska artisteliten. Var och en har de sjungit sig in i den svenska musikhistorien och folksjälen för all framtid.
Varmt välkomna till en kväll som sent ska glömmas!

Längd: 2h 20 min inkl paus.


Scalateatern i Karlstad. Teaterscen, hemvist för Värmlandsteatern, fri teaterförening och Cabary, teatersällskap med nyårsrevy.

1993 byggdes Scalateatern om från biograf till teaterscen. Initiativet kom från systerföreningarna Värmlandsteatern och Cabary som sedan dess har haft flera föreställningar per år i lokalerna. Föreningarna står som ägare av Scalateatern. Lokalen har plats för 409 besökare och tar årligen emot flera gästspel och föreläsningar.

Datum / Tid

söndag, 26 november 2017 kl: 18:00

Plats

Karlstad, Scalateatern Karlstad

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

485kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad