Menu

Olof Wretling - Diagnoserna i mitt liv

Karlstad

Scalateatern Karlstad
tisdag, 17 oktober 2017 kl:19:00

Olof Wretling – Diagnoserna i mitt liv
Musik av och med Algesten

En av landets populäraste komiker och berättare Olof Wretling (Mammas Nya Kille, Klungan) åker ut på turné med sin humoristiska och kritikerrosade berättarföreställning Diagnoserna i mitt liv” i höst! Föreställningen handlar om vad som är normalt och inte och vårt behov av att diagnostisera varandra. Med sig på scen har Olof musikern Jakob Nyström (Algesten, Isolation Years) som specialskrivit musiken till föreställningen.

Diagnoserna i mitt liv” är en liveversion av Olof Wretlings uppmärksammade och hyllade Vinter i P1-program. Föreställningen har spelats för utsålda hus på Rival i Stockholm och fått ett mycket varmt mottagande både från publik och media.

Allt började då Olof fyllde 40 och bestämde sig för att begära ut sin patientjournal. Han såg framför sig att det skulle komma några A4. Men så började stora bruna vadderade kuvert dimpa ned i brevlådan. Från Majornas Vårdcentral i Göteborg ringde de och undrade om han verkligen ville ha ALLA journaler utskrivna? Och jo, det ville han…

”Jag skulle beskriva föreställningen som västerbottnisk berättarstandup. Jag hade aldrig kunnat drömma om att mina diagnoser skulle bli så populära. Nu fattas det bara att jag får vara med i ’Fråga doktorn’, en dröm för alla oss hypokondriker”, hälsar Olof Wretling.

Missa inte Olof Wretling på turné i höst!

Sagt om föreställningen:

”Alla borde få höra Olof Wretling berätta om sin uppväxt ... ett osedvanligt bra berättande bara. Roligt och allvarligt om vartannat, med en underbar musikalitet”
Dagens Nyheter

mycket underhållande”
Aftonbladet

Scenisk rådgivning: Birgitta Egerbladh
Scenografi: Frederic Eklöf

Föreställningen är cirka 90 minuter, ingen paus.

”Diagnoserna i mitt liv” produceras av Blixten & Co. Läs mer om föreställningen och anmäl dig till vårt nyhetsbrev på www.blixten.se för shownyheter, erbjudanden och tävlingar!

Scalateatern i Karlstad. Teaterscen, hemvist för Värmlandsteatern, fri teaterförening och Cabary, teatersällskap med nyårsrevy.

1993 byggdes Scalateatern om från biograf till teaterscen. Initiativet kom från systerföreningarna Värmlandsteatern och Cabary som sedan dess har haft flera föreställningar per år i lokalerna. Föreningarna står som ägare av Scalateatern. Lokalen har plats för 409 besökare och tar årligen emot flera gästspel och föreläsningar.

Datum / Tid

tisdag, 17 oktober 2017 kl: 19:00

Plats

Karlstad, Scalateatern Karlstad

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

345kr - 495kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad