Menu

MALTE HALLQUIST - LEKA LIVET

Karlstad

Scalateatern Karlstad
fredag, 9 mars 2018 kl:19:00

Malte Hallquist hoppade för fem år sedan av sin lärarbana för att satsa helhjärtat på underhållning, föreläsningar och skådespeleri. Vi har bland annat sett honom i farser, musikaler, humorshower och TV-serier. Malte blev också en snackis på YouTube när han började publicera klipp under vinjetten ”Maltes Minuter”. Med avstamp i detta kom idén att sätta upp sin första enmansföreställning med samma namn. Det blev succé med spelningar i hela Värmland och även i Stockholm på Södra Teatern. Malte fick blodad tand.

2018 storsatsar Malte med en helt ny föreställning. Med komiskt bistånd från en av Sveriges roligaste Thomas Petersson (regi) har Malte nu satt ihop sin andra enmansföreställning ”Leka Livet” som har premiär i mitten av februari.

Malte berättar: Tillsammans med allt nyskrivet material och med den fantastiska coachning jag fått, så längtar jag enormt efter att få träffa min publik. Jag är typiskt supertaggad! Att få jobba med två förebilder är en stor ynnest. Två varma, professionella och framförallt väldigt roliga människor som hjälper mig ur gamla trygga hjulspår.

Föreställningen, som tar språng från vår anatomi kommer bland annat handla om manlighet, diagnoser vi aldrig hört talas om samt humanistisk hygien. Hur hänger vi ihop egentligen? Vad gör vi när livet leker? Hur gör vi när vi leker livet? Hur får vi ihop alla delar? Komiska inspel kring livets stora frågor samt en typiskt stämd gitarr.

www.maltehallquist.se
Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa 054-190080





Scalateatern i Karlstad. Teaterscen, hemvist för Värmlandsteatern, fri teaterförening och Cabary, teatersällskap med nyårsrevy.

1993 byggdes Scalateatern om från biograf till teaterscen. Initiativet kom från systerföreningarna Värmlandsteatern och Cabary som sedan dess har haft flera föreställningar per år i lokalerna. Föreningarna står som ägare av Scalateatern. Lokalen har plats för 409 besökare och tar årligen emot flera gästspel och föreläsningar.

Datum / Tid

fredag, 9 mars 2018 kl: 19:00

Plats

Karlstad, Scalateatern Karlstad

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

395kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad