Menu

VISION - ABBA TRIBUTE

Karlstad

Scalateatern Karlstad
lördag, 3 november 2018 kl:19:00

Vi ger dig en Vision! När du letar efter en ABBA-tribut som lockar till mersmak så erbjuder Glitter Productions en show som underhållit, roat och fått publik i Europa att glädjas gång efter gång.

Vision har lång erfarenhet av att underhålla breda publiklager med krav på underhållningsvärde och har under de senaste 10 åren framträtt med deras show i bl.a. England, Spanien och Tyskland för att sprida glädje genom musik, sång och show genom musikskatter ur och från ABBAs sagolika karriär.

Visions show är visuell och varje låt innehåller något nytt, från klädbyten till tidsenlig koreografi och tempo med finess och humor.
Vi låter publiken njuta av de mest kända ABBA-låtarna ur originalrepertoaren och har alltid lyckats med vårt uppdrag, att underhålla både ung och gammal.
Vi är stolta men aldrig överraskade när nöjda kunder anlitar oss gång efter gång och arbetar därför med ständig utveckling genom att förfina och utveckla showen.
Våra kvinnliga sångare skapar tillsammans det unika ABBA-sound som publiken hela tiden vill höra mer av.

Vision lär även publiken enklare dansrutiner och bakgrundssång för att alla skall känna sig delaktiga och hjälpa till i refränger. Ett utmärkt sätt att låta dem ta med sig
ett bestående minne hem från showen Vi ramar dessutom in showen med stämningsfullt ljus.

Showen är uppdelad i 2 akter och blandar Svenska med Engelska på ett lättsamt, härligt och humoristiskt sätt. Ta med ett glatt humör och förbered er på en underbar kväll i Abbas tecken!
Varmt välkomna önskar Vision

Längd: ca 2tim inkl. paus

http://glitterproductions.co.uk/abbatribute-band-abbavision/



Scalateatern i Karlstad. Teaterscen, hemvist för Värmlandsteatern, fri teaterförening och Cabary, teatersällskap med nyårsrevy.

1993 byggdes Scalateatern om från biograf till teaterscen. Initiativet kom från systerföreningarna Värmlandsteatern och Cabary som sedan dess har haft flera föreställningar per år i lokalerna. Föreningarna står som ägare av Scalateatern. Lokalen har plats för 409 besökare och tar årligen emot flera gästspel och föreläsningar.



Vision - Abba Tribute
2024-09-07 19:00:00
Karlstad, SCALATEATERN

Datum / Tid

lördag, 3 november 2018 kl: 19:00

Plats

Karlstad, Scalateatern Karlstad

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

185kr - 360kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad