Menu

Stefan Sauk - Tillfälligt utbrott

Karlstad

Scalateatern Karlstad
fredag, 23 november 2018 kl:19:30

Äntligen är Stefan Sauk och hans tiofaldiga enmansensemble av mångfacetterade karaktärer tillbaka på scenen i nyskrivna föreställningen ”Tillfälligt Utbrott”!

Föreställningen tar avstamp i Tillfälligt Avbrott som var ett omåttligt populärt och samhällskritiskt inslag i humor- och satirprogrammet Lorry i början av 1990-talet. Det är mycket nu... och Jag är skeptisk blev bevingade uttryck som gjorde Sauk älskad av hela svenska folket. Programmet var en spegel mot samtiden som på ett humoristiskt och nyskapande sätt påvisade dåtidens orättvisor och politiska snedvindar. Något som är lika nödvändigt och aktuellt idag som då. Föreställningen tar vid där den förra slutade och lägger in en högre växel. Vi får stifta bekantskap med såväl välkända karaktärer som helt nya. Sauk gör satir på ett unikt sätt som kommer att få makthavare att skälva och locka publiken till skratt (som eventuellt fastnar i halsen!). Missa inte en av vår tids största skådespelarvirtuoser i denna satirbomb till föreställning!

Arrangör: Lifeline
Längd: 90 minuter, ingen paus

Scalateatern i Karlstad. Teaterscen, hemvist för Värmlandsteatern, fri teaterförening och Cabary, teatersällskap med nyårsrevy.

1993 byggdes Scalateatern om från biograf till teaterscen. Initiativet kom från systerföreningarna Värmlandsteatern och Cabary som sedan dess har haft flera föreställningar per år i lokalerna. Föreningarna står som ägare av Scalateatern. Lokalen har plats för 409 besökare och tar årligen emot flera gästspel och föreläsningar.

Datum / Tid

fredag, 23 november 2018 kl: 19:30

Plats

Karlstad, Scalateatern Karlstad

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

460kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad