Menu

ANNIKA R MALMBERG - FRAMGÅNG OCH VINNANDE TEAM

Karlstad

Scalateatern Karlstad
onsdag, 30 maj 2018 kl:08:30

Annika R Malmberg Hamilton är en framgångsexpert med massor av energi! Hon är en av Sveriges mest färgstarka föreläsare och hennes förmåga att skapa insikter och förändring genom humor och igenkänning gör henne till en av våra mest uppskattade talare.

I maj är det äntligen dags att välkomna Annika till Karlstad! Föreläsningen med temat ”Framgång och vinnande team” ger dig handfasta råd och verktyg som gör dig bättre på att kommunicera, samarbeta och prestera. Hon avslöjar hemligheten bakom framgång och ger dig konkreta tips om hur du kan vända motgångar och avundsjuka till din fördel.

Föreläsningen ger dig kunskap om hur ni tillsammans bygger och utvecklar ett ännu bättre team. En grupp som verkligen gör jobbet, som drar åt samma håll och där ni använder det faktum att ni är människor med olika personligheter och olika kvaliteter. Annika ger er nycklarna till ett framgångsrikt samarbete med hjälp av en pedagogisk modell i fyra färger som resulterar i ökad förståelse för varandras olikheter och team där fokus ligger på arbetsglädje och resultat.

Annika är känd för att vara resultatinriktad och samtidigt mycket underhållande. Med sin personlighet och värme förmedlar hon sitt budskap på ett säkert och energisprakande sätt. Vi lovar en energikick utöver det vanliga!

Tid: 8.30-10.00

Scalateatern i Karlstad. Teaterscen, hemvist för Värmlandsteatern, fri teaterförening och Cabary, teatersällskap med nyårsrevy.

1993 byggdes Scalateatern om från biograf till teaterscen. Initiativet kom från systerföreningarna Värmlandsteatern och Cabary som sedan dess har haft flera föreställningar per år i lokalerna. Föreningarna står som ägare av Scalateatern. Lokalen har plats för 409 besökare och tar årligen emot flera gästspel och föreläsningar.

Datum / Tid

onsdag, 30 maj 2018 kl: 08:30

Plats

Karlstad, Scalateatern Karlstad

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

420kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad