Menu

Olof Röhlander - Omstart

Karlstad

Scalateatern Karlstad
fredag, 7 december 2018 kl:19:30

Omstarta som ett proffs - Olof Röhlander gör föreläsningsshow

Aldrig har begreppet omstart varit viktigare än nu. Vi möter ständiga förändringar i vår vardag och behöver hela tiden anpassa oss till nya situationer. Förr eller senare kommer vi alla till en punkt där vi behöver göra en omstart. I den nya föreläsningsshowen ”Omstart” ger Olof Röhlander oss de nycklar vi behöver och visar med inspirerande exempel hur vi lär oss omstarta som riktiga proffs.

Olof Röhlander är licensierad mental tränare, författare och en av Sveriges mest populära föreläsare. Han har blivit utnämnd både till Årets föreläsare (2009) och till Årets talare (2011 och 2015). Hans populära böcker Det blir alltid som man tänkt sig, Bli en vinnarskalle och Konsten att njuta av livet har sammanlagt sålt i över 150 000 exemplar.

Arrangör: Lifeline
Längd: ca 90 minuter, ingen paus


Scalateatern i Karlstad. Teaterscen, hemvist för Värmlandsteatern, fri teaterförening och Cabary, teatersällskap med nyårsrevy.

1993 byggdes Scalateatern om från biograf till teaterscen. Initiativet kom från systerföreningarna Värmlandsteatern och Cabary som sedan dess har haft flera föreställningar per år i lokalerna. Föreningarna står som ägare av Scalateatern. Lokalen har plats för 409 besökare och tar årligen emot flera gästspel och föreläsningar.

Datum / Tid

fredag, 7 december 2018 kl: 19:30

Plats

Karlstad, Scalateatern Karlstad

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

565kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad