Menu

THE SUMMER OF LOVE

Karlstad

Scalateatern Karlstad
fredag, 26 april 2019 kl:19:30

Den internationella succén The Summer of Love är en färgsprakande, nostalgisk musikresa som tar dig tillbaka till den fantastiska sommaren 1967. En sommar då världen exploderade i flower power, psykadelia, frigörelse, fred och kärlek och inte minst tidlös, legendarisk musik med artister som inspirerat många generationer och som skapat ett soundtrack till en hel epok.

Showen ”The Summer of Love” bjuder på fullt liveband med artister som framför låtar som California Dreaming, San Francisco, Turn Turn, Turn, Somebody To Love, Happy Together, Brown Eyed Girl’ - totalt över 40 hits från sommaren som förändrade världen. Produktionen innehåller full bildproduktion i form av rörliga originalfilmer från 60-talet vilket förstärker känslan för publiken.

• Writer/Director: Stuart Price
• Musical Director: Jake Field
• Producer: Dean Elliott for Maple Tree Entertainment Ltd
• Sound and Light Design: Electric Pulse Productions
• Sound: Matt Robinson

Längd: ca 2tim20min, inkl. paus
Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa 054-190080

Scalateatern i Karlstad. Teaterscen, hemvist för Värmlandsteatern, fri teaterförening och Cabary, teatersällskap med nyårsrevy.

1993 byggdes Scalateatern om från biograf till teaterscen. Initiativet kom från systerföreningarna Värmlandsteatern och Cabary som sedan dess har haft flera föreställningar per år i lokalerna. Föreningarna står som ägare av Scalateatern. Lokalen har plats för 409 besökare och tar årligen emot flera gästspel och föreläsningar.

Datum / Tid

fredag, 26 april 2019 kl: 19:30

Plats

Karlstad, Scalateatern Karlstad

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

595kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad