Menu

LASSE STEFANZ EXCLUSIVE - DE FÖRSTA LJUVA ÅREN

Karlstad

Scalateatern Karlstad
onsdag, 21 november 2018 kl:19:00

Lasse Stefanz exclusive - De första ljuva åren!
Efter vårens utsålda succéföreställning kommer nu Nordens största dansband Lasse Stefanz åter till Scalateatern i Karlstad. Bandet som blivit både kult- och kultur, fått Guldklavar och Grammisar, berättar sin över 50-åriga imponerande historia!

Hör om repetitionerna som barn i hönshuset, genombrottet i tv, uppgångar och nedgångar och hundratusentals mil i turnébussen. Och självklart om alla framgångar!

Bandet bjuder på alla sina klassiska hits, från Vid en liten fiskehamn till Det regnar och regnar. Men också musikaliska överraskningar och garanterad allsång!

Konserten leds av radio- och tv-profilen Thomas Deutgen som skrivit både biografi och gjort tv-program om det folkkära bandet med sångaren Olle Jönsson i spetsen. Det blir en minnesvärd kväll som du garanterat inte ska missa!

Boka in den unika konserten med Lasse Stefanz, och De första ljuva åren...

Mer info på www.lassestefanz.se/konsert/

Längd: ca 2h40 min. inkl. paus
Arrangör: Thomas Deutgen AB
Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa 054-190080

Scalateatern i Karlstad. Teaterscen, hemvist för Värmlandsteatern, fri teaterförening och Cabary, teatersällskap med nyårsrevy.

1993 byggdes Scalateatern om från biograf till teaterscen. Initiativet kom från systerföreningarna Värmlandsteatern och Cabary som sedan dess har haft flera föreställningar per år i lokalerna. Föreningarna står som ägare av Scalateatern. Lokalen har plats för 409 besökare och tar årligen emot flera gästspel och föreläsningar.

Datum / Tid

onsdag, 21 november 2018 kl: 19:00

Plats

Karlstad, Scalateatern Karlstad

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

425kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad