Menu

HAZY/DIZZY

Karlstad

Scalateatern Karlstad
lördag, 8 september 2018 kl:19:30

Hazy/Dizzy - ”The most explosive tribute to AC/DC”
HAZY/DIZZY levererar en explosiv och energisk tributeshow dedikerad till rockhjältarna AC/DC. Gillar du rock och vill uppleva en hyllning till världens bästa rockband AC/DC, ja då skall ni inte missa detta, för närmare originalet än så här kan man inte komma.. ROCKN ROLL glimten i ögat.

HAZY/DIZZY har en mångårig och mycket framgångsrik karriär fram till dags dato och har bland annat blivit korade till Sveriges absolut bästa tributeband år 2007 och 2014.
Man har hunnit med att spela en hel del runt om i världen och man har bland annat gjort flera turnéer i Asien. De har samt bejublade framträdanden på Sweden Rock, samt gjort en nostalgihyllning på den klassiska ”Monsters of rock” på Råsunda. Man har också medverkat live i dokusåpan ”Big Brother”.

HAZY/DIZZY består av Martin ”Brajjan” Edin (sång som besitter en makalös röstlikhet med originalet Brian Johnson. Lägg därtill sologitarristen Conny ”Ängus” Wendel som energiskt och helt naturligt och med det rätta soundet krämar fram alla de klassiska AC/DC-riffen och Angus Youngs solon. Bakom sig har de en tung och stabil botten gasa loss på i form av den rockande kompgitarristen Tomas ”Mälcolm” Olsson, den ständigt gungande basisten Rickard ”Cliff” Andreasson och den iskalle trummisen Rikard ”Fill” Hermansson.

Längd: 90minuter, Ingen paus. Ingen åldersgräns.
Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa 054-190080

Scalateatern i Karlstad. Teaterscen, hemvist för Värmlandsteatern, fri teaterförening och Cabary, teatersällskap med nyårsrevy.

1993 byggdes Scalateatern om från biograf till teaterscen. Initiativet kom från systerföreningarna Värmlandsteatern och Cabary som sedan dess har haft flera föreställningar per år i lokalerna. Föreningarna står som ägare av Scalateatern. Lokalen har plats för 409 besökare och tar årligen emot flera gästspel och föreläsningar.

Datum / Tid

lördag, 8 september 2018 kl: 19:30

Plats

Karlstad, Scalateatern Karlstad

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

425kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad