Menu

AUGUSTIFAMILJEN OCH EDDA MAGNASON

Karlstad

Scalateatern Karlstad
torsdag, 30 augusti 2018 kl:19:00

Augustifamiljen, med kapellmästare Stefan Sporsén, är det högaktade och personliga husbandet i TV-succén På Spåret, där de har medverkat i över hundra avsnitt. Bandet som bildades ur Håkan Hellströms kompband har vid detta laget spelat med de flesta stora svenska artister, och består av starka musikprofiler, såsom Sylvester Schlegel (The Ark), Daniel Gilbert (Broder Daniel), Simon Ljungman, Björn Almgren och Jonas Gustavsson (Division O L L).


Edda Magnason blev enormt hyllad i filmen om Monica Zetterlund, porträtterandes Monica - men är inte minst en fantastisk sångerska och låtskrivare. Hon har samarbetat med Augustifamijen flera gånger, inte minst med flera finfina framträdanden i SVT’s På Spåret. Tillsammans kommer de bjuda på såväl På Spåret-örhängen som originallåtar av Edda!

Längd: ca 1 tim 30 min, ingen paus.
Rullstolsplats bokas på Scalateatern 054-190080
13-Årsgräns

Scalateatern i Karlstad. Teaterscen, hemvist för Värmlandsteatern, fri teaterförening och Cabary, teatersällskap med nyårsrevy.

1993 byggdes Scalateatern om från biograf till teaterscen. Initiativet kom från systerföreningarna Värmlandsteatern och Cabary som sedan dess har haft flera föreställningar per år i lokalerna. Föreningarna står som ägare av Scalateatern. Lokalen har plats för 409 besökare och tar årligen emot flera gästspel och föreläsningar.

Datum / Tid

torsdag, 30 augusti 2018 kl: 19:00

Plats

Karlstad, Scalateatern Karlstad

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

410kr - 510kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad