Menu

VISION - ABBA TRIBUTE

Karlstad

Scalateatern Karlstad
lördag, 21 september 2019 kl:19:00

Lördag 21 September kl 19.00 kommer fjolårets succéshow Vision - A tribute to ABBA tillbaka till Scalateatern.
Vision - ABBA hyllningens nu legendariska show har uppträtt Europa runt inför slutsålda spelställen i snart 20 år!

Ni kan räkna med en afton fylld av alla ABBAs bästa hits, delvis fartfyllt men också med egen arrangerade akustiska Abba-låtar då vi ger publiken en chans att andas ut. Hela showen är ihopsydd med mycket komik, fin ljussättning och en underbar stämning i ABBAs tecken.
Med en kombination av tvåspråkig komik (svenska och engelska), imponerande sångharmonier, precisa dansrutiner, spektakulära klädbyten, extremt talangfulla sångare och musiker samt mycket publikmedverkan så ger Visions ABBA-hyllning dig en upplyftande, gemytlig och minnesvärd teatralisk upplevelse.

Bandet bildades i London 1999 och under 2014 flyttade Natalie och Jim (som spelar karaktärerna ”Agnetha och ”Benny”) showen till Sverige och fortsätter här att underhålla publik med sina utsålda shower.

Det finns ABBA tributer... och så finns det Vision! Vi har i alla våra aktiva år eftersträvat att differentiera oss och att kunna erbjuda vår publik en show som får folk att gå hem med ett leende på läpparna och att samtidigt få ett bestående glatt musikaliskt minne.

En verkligen superb och härlig show som lämpar sig för ålderspannet 0-100 år!

Mina damer och herrar, vi ger er en…

VISION!!!

Längd: ca 2tim inkl. paus

http://glitterproductions.co.uk/abbatribute-band-abbavision/



Scalateatern i Karlstad. Teaterscen, hemvist för Värmlandsteatern, fri teaterförening och Cabary, teatersällskap med nyårsrevy.

1993 byggdes Scalateatern om från biograf till teaterscen. Initiativet kom från systerföreningarna Värmlandsteatern och Cabary som sedan dess har haft flera föreställningar per år i lokalerna. Föreningarna står som ägare av Scalateatern. Lokalen har plats för 409 besökare och tar årligen emot flera gästspel och föreläsningar.



Vision - Abba Tribute
2024-09-07 19:00:00
Karlstad, SCALATEATERN

Datum / Tid

lördag, 21 september 2019 kl: 19:00

Plats

Karlstad, Scalateatern Karlstad

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

185kr - 360kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad