Menu

Peter, Bruno & Matilda - (nästan) Unplugged

Karlstad

Scalateatern Karlstad
fredag, 15 november 2019 kl:19:30

Peter, Bruno & Matilda – (nästan) Unplugged
Under våren 2018 gjorde Peter Johansson, Bruno Mitsogiannis och Matilda Grün stor succé med sin turné ”Peter, Bruno & Matilda - Unplugged. En show som från första till sista stund andades glädje, humor och framförallt storslagen musikalitet. Nu är de tillbaka! Samma koncept, nytt innehåll och en ännu större turné.

Inför den här turnén har trion skapat sin egen Youtube-serie, där de en gång i månaden kommer att lägga ut avsnitt med exklusiva intervjuer, senaste nytt och smakprover inför konserterna. Även under turnén kan man följa med dem, både på och utanför scenen i personliga och humoristiska filmklipp och livesändningar.



Publiken kan se fram emot två akter fyllda med magisk stämsång, riviga rocklåtar och finstämda ballader blandat med mycket personlighet och humor. Trion kompar sig själva på instrument som piano, bas, gitarr, ukulele, trummor och bjuder tillsammans på en musikalisk kvalitét som få kan mäta sig med.

Peter, Bruno och Matilda har alla digra meritlistor med otaliga huvudroller i musikaler, medverkan i mängder av TV-program och karriärer utomlands. Men det som gör de unika, är de hundratals konserter som de i egen regi skapat och producerat. Champions of Rock, Sommarkonsterter i St:Anna, Julturnéer och Peter & Bruno har hittills lockat en publik på över 300.000 personer!

Längd: 2h45min, inkl. paus
Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa 054-190080

Scalateatern i Karlstad. Teaterscen, hemvist för Värmlandsteatern, fri teaterförening och Cabary, teatersällskap med nyårsrevy.

1993 byggdes Scalateatern om från biograf till teaterscen. Initiativet kom från systerföreningarna Värmlandsteatern och Cabary som sedan dess har haft flera föreställningar per år i lokalerna. Föreningarna står som ägare av Scalateatern. Lokalen har plats för 409 besökare och tar årligen emot flera gästspel och föreläsningar.

Datum / Tid

fredag, 15 november 2019 kl: 19:30

Plats

Karlstad, Scalateatern Karlstad

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

590kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad