Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 19:30

MALTE HALLQUIST - LEKA LIVET

Scalateatern KarlstadDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

LEKA LIVET MED - MALTE HALLQUIST
Efter hösten succé med föreställningen ”Leka Livet” fortsätter Malte Hallquist med extraföreställningar i Värmland samt i Stockholm Göteborg och Malmö. Med komiskt bistånd från en av Sveriges roligaste – Thomas Petersson (regi) satte ihop sin andra enmansföreställning, ”Leka Livet”, som fick strålande recensioner i samtliga tidningar.

Föreställningen, som tar språng från vår anatomi kommer bland annat handla om manlighet, diagnoser vi aldrig hört talas om samt humanistisk hygien. Hur hänger vi ihop egentligen? Vad gör vi när livet leker? Hur gör vi när vi leker livet? Hur får vi ihop alla delar? Komiska inspel kring livets stora frågor samt en typiskt stämd gitarr.

Malte berättar: ”Tillsammans med allt nyskrivet material och med den fantastiska coachning jag fått, så längtar jag enormt efter att få träffa min publik. Jag är typiskt supertaggad! Att få jobba med två förebilder är en stor ynnest. Två varma, professionella och framförallt väldigt roliga människor, som hjälper mig ur gamla trygga hjulspår.”

”Föreställningen är ironisk och rapp med en stor nypa charm där han vrider på stämningen med små medel”. Värmlands folkblad, Betyg 4 av 5
”Show med stort hjärta. Med berättelser, hjärtlig humor och lättsamma sånger slår han ett slag för medmänsklighet. Hans publikkontakt är stark, vilket skapar en familjär känsla i rummet.” Nya Wermlandstidningen
”Showen tar på typiskt Maltevis avstamp i viktiga frågor som att alla människor har rätt att synas och alla människors lika värde. Naturligtvis med smart humor och stor värme. Malte är en sann ordekvilibrist och leker galant med orden”. Länstidningen Värmlandsbygden

www.maltehallquist.se
Längd: ca 1tim45min, ingen paus.
Rullstolsplats bokas i Scalateaterns biljettkassa 054-190080

Scalateatern i Karlstad. Teaterscen, hemvist för Värmlandsteatern, fri teaterförening och Cabary, teatersällskap med nyårsrevy.

1993 byggdes Scalateatern om från biograf till teaterscen. Initiativet kom från systerföreningarna Värmlandsteatern och Cabary som sedan dess har haft flera föreställningar per år i lokalerna. Föreningarna står som ägare av Scalateatern. Lokalen har plats för 409 besökare och tar årligen emot flera gästspel och föreläsningar.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-03-02 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: